• Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
Previous Next

Blog indlæg ligger fremover på LinkedIn

 

Tryk på logoet for at komme til siden

LinkedIn logo

 

Legende børnKids playing sign

14.nov. 2014

 

"Hvor ?...." synes border collien Loppe fra Sengeløse at tænke, mens hun spejder udover de åbne marker.

 

Og ja, det kan man jo så undre sig lidt over. Måske har skiltet stået der i mange år. Det har i hvertfald stået der i de snart syv år, som vi har boet her i landsbyen og gået morgentur. Der er endda kommet skudhuller i det for lige at slå det helt ihjel.

 

Læs mere: Legende børn

ISS CSR varmluft smallNår du er forud for din tid

02.nov. 2014

 

Tja, verden er underfundig: "Målbar CSR er vejen ud af varm luft"

 

For ca. 15 år siden meldte jeg ISS ind i Netværk Storkøbenhavn og arbejdede intenst med opbygning af virksomhedens sociale ansvar. Det var en smule forud for sin tid, mente nogen.

 

Projekterne blev etableret ude i en lille driftsenhed, hvor jeg sammen med gode partnere fik ansat en hel del projektledere og opbygget et tilknyttet vikarbureau.

 

Der var imidlertid lidt langt til forståelsen af, hvorfor jeg dog "skulle bruge tid på så noget fnidder" (citat), men efter en lang række succeser, markante økonomiske gevinster og priser til vores projekter ser det vist ud til, at 10 øren i dag er faldet....:

 

Læs mere: Når du er forud for din tid

Leder retreat eller fordybelse - hvor ?...Leder retreat Anholt

18.aug. 2014

 

De sidste 2-3 år har jeg tænkt over, hvor i verden jeg kunne lave et fantastisk 3-4 dages intensivt leder retreat med plads til fordybelse. Dine forslag er kærkomne (se nederst); kunne det være min elskede ø, Anholt, som jeg er kommet på hele mit liv og min mors familie er fra - eller en af vores locations i Bosnien med det nyåbnede www.oltc.dk, i Frankrig, Sverige el. Østrig, hvor vi også har været med ledere ?...

Læs mere: Leder retreat eller fordybelse - hvor ?

I fulde åndedrag !rapel MCR small

14.mar. 2014

 

Vild uge: fik startet www.oltc.dk, mødt nye spændende mennesker både dér og her hjemme, lavet lille reklamefilm, indgået sponsorat, afgivet big business tilbud, afviklet outdoor team building kursus, været på eventmesse, kørt coachingsamtaler, ageret mentor, opsøgt nye kunder og er ved at samle endnu et topleder-hold til promotiontur sydpå inden sommerferien.

 

Så er man sgu' da i 6.gear og trækker vejret i fulde åndedrag - god weekend :-)

Om personlige, ledelsesmæssige og organisatoriske blind spots:reality check ahead

- "belief systems & hidden commitments"

 

19.feb. 2013

 

Når vi som mennesker vil ændre på noget, starter det hele med os selv: Hvordan vi ser verden og os selv i gennem de ”briller”, som vi hver især slæber rundt på. Men lige meget hvor skarpe vores briller er, så er der næsten altid blinde vinkler i vores optik – blind spots, som kan låse os fast i svært foranderlige og meget grundlæggende antagelser og overbevisninger om tingenes rette sammenhæng.

 

Hvad skyldes det – er det fordi vi frygter det ukendte alternativ? Eller sagt på en lidt mere fancy måde; fordi vi ikke tør stille os selv spørgsmålet: ”Hvad ville det give dig, hvis du slap ud af den dynamiske stilstand, som på meget bekvem vis beskytter dig og gør dig immun over for forandring?”. Jeg giver dig mit bud her.

Læs mere: Blind spots

Ledelse af forandringer

14.feb. 2013

 

I dag læste jeg Ask Aggers blogindlæg hos Mandag Morgen om "Offentlige ledere skal på krigsskole". Det kunne der være en del gode pointer i.

Læs mere: Ledelse af forandringer

Det personlige mellemlederskab

Artiklen har fået en fornem placering i Susanne Teglkamps kommende bog, "I den gode ledelses tjeneste", som udkommer i nov. 2012. Her kan du se indholdsfortegnelsen.

 

For et års tid siden så jeg et spøjst videoklip på Jobindex’s tv-kanal, som hed ”Alt Den Onde starter med mellemlederne” – et udsagn inspireret af Stieg Larssons trilogi. Påstanden, der kommer fra en champagnedrikkende ”direktør”, er, at det handler om lag i en organisation, som medfører køer og ventetid, som igen medfører ansvarsforflygtigelse.

 

Læs mere: Det personlige mellemlederskab