• Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
Previous Next

Teambuilding i det offentligeOutdoor teambuilding ledertræning web

30.maj 2017

 

Region Sjælland og Vordingborg Kommune får snart besøg af den professionelle teambuilding-virksomhed Outfitterkompagniet; en erfaren leverandører med over 20.000 glade kursister gennem mange år.

 

De har ligesom mange andre offentlige kunder valgt Outfitterkompagniet, fordi de ved, at ægte teambuilding kan hjælpe organisationen med at forbedre samarbejdet, kommunikationen og leverancesikkerheden både internt og eksternt.

 

For hvad er det egentlig, som man som offentlig kunde ønsker at få ud af rigtig teambuilding - eller teamudvikling, der i øvrigt er fuldstændig det samme begreb?

 

Udover den åbenlyse sociale bonding, som skabes i rolige og skønne omgivelser, hvor naturen er "klasselokalet" - og eks. en tipi med bløde fåreskind på bænkene, rødternede duge med stearinlys og en åben ild som ramme for en god middag - så handler det om at få kortlagt både god og knap så heldig adfærd + det potentiale, der ligger i at udvikle nye og bedre vaner.

 

Det starter med hvert enkelt individ i teamet. Dernæst skal der opbygges et fælles formål og tillid - først derefter kan man arbejde med konkrete målsætninger og handlingsplaner.

 

Hvis man i en organisation beslutter sig for, at man som en del af en kulturforandring fremover bedre skal turde udfordre hinanden, finde nye tilgange til opgaverne og i sidste ende skabe endnu bedre løsninger - så kan det være, at man skal en tur i skoven for at træne. Her kan vi åbne muligheden for at skabe øget trivsel, en tydeligere retning, arbejde tættere sammen, dele viden, fejre succeser, reflektere, skrue op for engagementet og øve os i at være positiv, selv når det ser "umuligt" ud, og der begås fejl.

 

Vi kan introducere det effektive problemløsningsværktøj SILK, der er særligt anvendeligt til møder, idégenerering og eksekvering af det aftalte. Teambuilding, der virker i praksis, øger teamets evne til at koordinere processer og levere et bedre produkt el. service med færre ressourcer el. med højere hastighed uden at begå fejl, fordi teamet har opnået et fælles mentalt landkort med samme mål.

 

Skoven fixer dog i sig selv ikke alle problemer i en organisation. Derfor vælger mange kunder da også at ha' en overnatning og køre videre på dag2 med det mere procesorienterede og faglige som del af et seminar el. workshop. Det har vi stor erfaring med at arrangere og facilitere, fordi rygsækken også rummer en akademisk baggrund inden for forretningsudvikling og strategidesign, der er anvendt i mange organisationer med succes. 

 

Ønsker man at koble lederudvikling på, så tilføjer vi eksekveringsværktøjet ROSE, der tilsikrer handling og bringer teamet i mål trods enhver udfordring undervejs. Det har vi mere end 25 års erfaring med under selv de mest vanskeligste omstændigheder. Det, vi laver, virker nemlig i praksis. Spørg selv kunderne.

 

Kontakt os på tlf 2344 8765 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et uforpligtende tilbud el. møde - vi kommer / leverer over hele landet el. i udlandet, hvis det ønskes.

 

Udfordringen på teambuilding markedet: At hjælpe organisationer til bedre performance kræver, at teambuilding-leverandøren rent faktisk har solid erfaring med selv at have haft ansvar for at udvikle organisationen, processer, kunder og økonomi - og kan dokumentere bemærkselsesværdige resultater - ellers bliver det simpelthen for tyndbenet og konsulent snik-snak uden greb om den virkelige verden. Wuuuhuuu-råbene fortaber sig på vej ud af skoven, når det bliver mandag morgen igen, hvis man ikke forstår kundens univers. Det er faktisk en smule skræmmende hvor mange aktører på området, som ikke har disse basale forudsætninger. Det kan være svært at gennemskue på flot oppustede hjemmesider, Google-annonceringer og selvudråbte 1.præmier som "Danmarks bedste" etc. Glem alt om hulahopringe, toiletræs og vandballoner til få hundrede kroner pr. prs. - det er simpelthen useriøst og værdiløst tidsspilde. Et rigtigt teambuildingkursus koster noget, fordi der lægger ordentlig planlægning bag, kvalificerede instruktører, materialer og et professionelt program, der modsvarer kundens mål og forventninger. I Outfitterkompagniet benytter vi altid åben bog kalkulationer, så du linje for linje kan se, hvad du betaler for, når du vil ha' kvalitet til konkurrencedygtige priser.