• Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
Previous Next

Airborne !Airborne 2018

18.dec. 2018

 

2018 blev et år med realisering af vores hidtil største ordre; et avanceret lederudviklingforløb for to forskellige målgrupper med i alt 20 moduler. Det fortsætter helt til slutningen af 2019.

 

Flere af modulerne er helt nye, bl.a. procesledelse, salgs- & forandringsledelse samt en ægte vinter overlevelsestur på det center i den svenske vildmark, hvor også nordiske jægersoldater er blevet uddannet.

 

Umbraco's ledergruppe er i fuld gang med deres forløb, og Odense ser ud til at kunne blive et spændende nyt område for flere interesserede tech-virksomheder. Mange andre nye spændende kunder kom til, og det er vi glade og meget taknemmelige for.

 

Det blev også året, hvor HR Gruppen Aps.- med konsulentvirksomheden Cronquist Consult, teambuilding-firmaet Outfitter Kompagniet og hardcore ledertræning i OLTC - selvstændigt kunne levere unikke ydelser både til lands, vands og i luften, overalt i DK og udlandet. Det er vi nu den eneste virksomhed i landet, der kan, og det er vi stolte af.

 

Vi nærmer os 30 års reel ledelseserfaring og har derfor en guldgrube af værdifuld praktisk know-how, som vores kunder sætter pris på bl.a. inden for strategieksekvering for chefer og direktioner, outdoor kurser til udvikling af teams og modulopbyggede ledertræningsforløb til både IT-, medico-, produktions-, finansielle og entreprenørvirksomheder.

 

Flere af vores kunder har været hos os i mange år, og én af dem - en meget succesfuld IT- og konsulentvirksomhed - producerede for nylig selv en lille fin film om, hvorfor de investerer i lederudviklingsforløb hos os, og hvad det har givet dem af resultater i virksomheden; noget, som andre kunder er meget interesserede i at høre mere om. Det er en sjælden set og meget flot gestus. Tak for det!

 

Der er større og større efterspørgsel på vores viden om kulturforandringer, kilden til innovation og strategieksekvering - især sammenhængen med det personlige lederskab. Det er både hemmeligheden og nøglen til det hele. Også coaching sessioner for ledere, foredrag og undervisning på videregående uddannelser har fyldt godt op i år.

 

Ligesom i år rummer 2019 tillige en helt special "jungletur" med fokus på High Performance Team Leadership og en ekspedition til Bosnien med hård ledertræning i eksekvering i fire døgn. Det er specialet i OLTC.

 

Spredningseffekten fra deltagere på tidligere forløb, som nu er avanceret til chef-stillinger, ser ud til at fortsætte, og således bliver vi i stadig stigende grad hentet ind både hos eksisterende og nye kunder i f.m. organisations- og forretningsudvikling. Endnu engang tak!

 

Overskudsmentalitet er stadig et livsgrundlag i virksomheden, og i år handlede det således om at tage uddannelsen til pilot i fritiden og købe eget fly; en Piper Dakota, som blev hentet i Schweiz i sommers. Efterfølgende er der sket omskoling til forskellige flytyper og senest engelsk radiocertifikat og natflyvningsrettighed. Man må selv træne, når man træner ledere til daglig.

 

Det er en fantastisk mulighed og har skabt grundlaget for realiseringen af Leadership Elevation konceptet, hvor dem, der allerede har nået toppen, kan komme endnu højere op. Ligesom tidligere år har vi også i 2019 nogle fede konkurrencer med vilde præmier i den henseende !

 

2018 bød også på flere skirejser, Malta, Kreta og 20 gange flyveture som pilot til Danmarks smukkeste ø, Anholt, ligesom vi fløj til Endelave og Samsø. I det nye år kommer - udover ovenstående ekspeditioner - både familie og kunder med rundt i verden igen, og bl.a. skal vi opleve nordlys i Lapland på snescooter samt køre rensdyr- og hundeslæder. Skiture til St.Anton og Ischgl er booket, til foråret Cypern og til sommer Kreta igen med en hel flok.

 

Løbetræningen er fastholdt gennem mere end tre år nu og både maraton samt nogle-og-tredive halvmaraton er gennemført. Det er vigtigt at holde sin krop og psyke i balance.

 

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og ser frem til endnu et år med samarbejde om udvikling af mennesker og forretning. Husk: Når hver person opbygger tillid til sig selv ved gennemførelse af svære prøvelser, så kan teamet også stole på hinanden - og så kan kunderne også regne med jer. Simpelt og sandt. God rejse og godt nytår !

 

Mads Cronquist

Adm. direktør

HR Gruppen Aps.